Skip to content

Vores Filosofi

Deeper Roots handler som navnet antyder om forankring i både sted, tid, kreativitet og kultur. 
Da vi åbnede dørene sent i 2022 var ambitionen ikke bare at starte et bryggeri, men nærmere at skabe en kultur og  en tilgang til brygning som er lokalt orienteret. 

Lokale Fødevare og Lokale Samarbejder

Odsherred er en af Danmarks største spisekamre med en enorm produktion af frugt, bær, korn og lignende landbrugsvare. Klimaet og naturen er unik og giver dermed mulighed for at arbejde med lokale fødevare på en helt anden måde. 
Vi har blandt andet brugt lokal humle fra Asnæs i vores produktion af en af vores øl for at understrege egnens smag. 
Vi har brygget juleøl med karamelliseret gulerod med Restaurant MOTA, Vi har et nærtstående forhold til Dansk Tang som vi har lavet 3 forskellige Tangøl med hvor forskellige typer tang blev tilpasset forskellige øltyper for at bringe tanges smag bedst til udtryk. 
Vi ønsker at skabe unikke produkter der binder mennesker, kulturer og forskellige koncepter sammen. 

Unikke Ingredienser

Som nævnt har vores egn en overflod af fødevare. Mange af disse er ikke konventionelle ingredienser i øl, men vi tror på at mange af disse kan have positiv indvirkning på både smag og koncept hvis man tænker en smule ud af boksen. Vores samarbejde med MOTA med karamelliserede gulerødder er et godt eksempel. De færreste ville nok kunne forestille sig at gulerod kunne være en positiv smagsgiver til øl, men via vores samarbejde kom vi frem til at hvis vi juicede gulerødderne og derefter kondenserede og karameliserede juicen, så fik man en behagelig nøddeagtig sirup som komplimenterede de mørke malte i øllen.  

Kulturskabende Bryggeri

Vi tror på at mennesker kan mere i fælleskab end de kan alene og vi tror også på at oplevelser er bedre når man har dem sammen med andre. 
Vi forsøger at skabe en inviterende stemning i vores Ølcafe hvor alle er velkomne og hvor vi gerne svarer på nysgerrige spørgsmål. Vi er selv bosat i Odsherred og ønsker derfor at være en del af områdets sociale kultur. Vi afholder mange forskellige arrangementer, alt fra Litteraturfestival over pop up middage og ølrelease til vore egen SMAG- Festival. 
Kom og vær med!
Du kan besøge vores Ølcafe i Annebergparken 28c hver fredag og lørdag fra 12-17
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Added to cart